At rejse med et kæledyr i bilen er en almindelig begivenhed. Hunde er blevet aktive “brugere” af privat transport på ferie, på gøremål eller blot til dyrlægen. Derfor skal du tage dyret med ind i bilen. Uanset hvilken vægt, race og karakter dit kæledyr har, er nøglepunktet her at passe på dets sikkerhed.

AutoBidMaster er her for at give dig nogle tips og råd om transport af en hund i bil, og hvordan du gør det sikkert. Sammen med det har vi et stort antal køretøjer med mindre skader at tilbyde vores kunder og bilelskere. Vi inviterer dig til at se over bilauktionerne og byde på dem.

Sikker transport af hunde

Sikker transport af hunde

Den måde, hvorpå du transporterer din hund, skal svare til nogle regler:

  • føreren ikke distraheres af dyret;
  • kæledyret sidder korrekt og fikseret for at beskytte det mod en ulykke og forhindre skade.

For at følge dem er der forskellige råd AutoBidMaster ville elske at dele med vores bilelskere:

  • Planlæg rejseruten på forhånd. Tag højde for, at din firbenede ven har brug for pauser under autoturen mindst hver 2-3 time for at få vand og bare for at bevæge sig lidt.
  • Det er vigtigt ikke at fodre din hund lige før du kører afsted. At ændre en normal daglig rutine for kæledyret er altid stressende, og med godbidder kan det føre til problemer med dets fordøjelsessystem. For at undgå sådanne problemer skal du fodre din firbenede ledsager mindst tre timer før rejsen og give den adgang til vand.
  • Har du brug for en overnatning på hotel eller en anden type overnatning, så sørg for at vælge en kæledyrsvenlig.
  • Glem ikke at få fat i hundens pas og lægejournaler i tilfælde af en nødsituation.
  • Tag hensyn til de lokale love. For eksempel, i New Jersey, bør enhver chauffør have specielle autostole til hunde, hvis de skal sammen på vejen. Du kan også få en bøde i staten Hawaii, hvis du kører med en hund på dine knæ, eller hvis dit kæledyr har hovedet ud af sidevognens vindue.
  • Hvis din hund har en disposition for stress, herunder under transport og bilture, er den mulige løsning her at besøge en dyrlæge og rådføre sig med en specialist. Der findes angstdæmpende medicin til kæledyr, som kan hjælpe i sådanne situationer.

At følge disse enkle tips vil gøre dit kæledyr mere behageligt på turen.

Typer af transportmidler til hunde

Typer af transportmidler til hunde

For at gøre en biltur for et kæledyr bekvem og sikker, har vi i dag en masse ekstra apparater, der hjælper med at reparere din hund pålideligt. Lad os stifte bekendtskab med nogle af dem:

Sele sikkerhedsseler

Det er en vest med stropper om halsen og bag de forreste ben, med hovedstøtten på brystet. Du kan tilslutte dem til bilens sikkerhedssele. Eksperter gør opmærksom på, at bæltet skal passere gennem selens fastgørelsespunkt på hundens ryg. Forlængerledninger, der forbinder seler til sikkerhedsstik, skal være forsvarligt fastgjort.

I intet tilfælde bør du fastgøre selen til en almindelig krave. Det vil være traumatisk for en hund i tilfælde af en bilulykke.

Zipline seler

Dette er et bælte, der passerer gennem den bagerste del af bagsædet eller toppen af ​​interiøret og fastgøres til faste dele. Kablet, der forbinder selen med selen, giver hunden mulighed for at føle sig fri under turen. Samtidig vil det forhindre stød på forsædet og inde i køretøjet i tilfælde af en ulykke.

Hundepudesæder

En anden populær mulighed er en speciel selepude. Med den kan du løfte hunden, så dit kæledyr kan kigge ud af vinduet. Men ifølge eksperter har denne mulighed en høj risiko for, at dyret slynges ud som følge af en ulykke gennem et vindue eller skade af glasaffald.

Sikker transport af hunde 2

Kæledyrsholdere eller bilhundebure

Den sikreste løsning til transport af en hund er en speciel beholder eller boks, hvis fastgørelsesanordninger kan forbindes til sikkerhedsseler eller fastgøres med bånd. Typer af sådanne kæledyrsbærere er forskellige i materiale, størrelse, design og vægt.

Det er en ideel mulighed, når bilen har mulighed for at placere en sådan boks i bagagerummet eller rummet, hvor dyret vil føle sig fri og samtidig ikke forstyrre nogen.

Når du vælger den mest passende type transportudstyr til din hund, skal du tage højde for dit kæledyrs race, dets adfærd og vaner. For eksempel passer et hundepudesæde ikke til en stor og aktiv firbenet ven.

Afslut

Der er en masse anbefalinger, du skal huske på, når du planlægger en tur med din hund. Det er lige meget, hvad din bilrejses varighed er, du er ansvarlig for at sørge for de passende betingelser for at transportere din firbenede ven. Husk sikkerheden ved dyretransport, og vælg pålidelige metoder og specielle apparater for at undgå skader på dit kæledyr.

Glem det heller ikke AutoBidMaster har en masse overkommelige køretøjer med mindre skader, som du nemt kan vinde. Det opfordrer vi dig til Tilmelde på vores hjemmeside, upload en kopi af dit offentligt udstedte id eller pas, læg et depositum, og så kan du byde! Tøv ikke med at kontakte os online, hvis der er dukket spørgsmål op i dit hoved, eller ring til os på: +1 (503) 298-4300 (4:00 AM–4:00 PM PST, hverdage).

Følg og like os venligst: